Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα του LC Vertical Long Axial Pump Motor
- Oct 16, 2017 -

Λειτουργικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του κάθετου κινητήρα αντλίας μακριών αξόνων τύπου LC:

1. Ο κινητήρας είναι ένα εθνικό πρότυπο κινητήρα, εύκολο να επιλέξει και να εγκαταστήσει.

2. Ο κινητήρας και η αντλία συνδέονται με τον ελαστικό σύνδεσμο, ο οποίος είναι κατάλληλος για την εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση του χρήστη.

3. Ράγα κινητήρα μεταξύ του κινητήρα και της αντλίας, ενώ υποστηρίζει τον κινητήρα, ανοίγει ένα παράθυρο, εύκολο να παρατηρήσει και να επιδιορθώσει τη λειτουργία.

4. Παξιμάδι ρύθμισης άξονα Κάτω από τον κινητήρα, μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί από το παράθυρο της σχάρας του κινητήρα.

5. Σώμα ρουλεμάν στο κάτω μέρος του παξιμαδιού ρύθμισης, το ράφι κινητήρα, το οποίο έχει λάδι και πλήρωσης καυσίμου, μπορεί εύκολα να παρατηρήσει την στάθμη λαδιού και να ανεφοδιάσει ανά πάσα στιγμή.

6. Σχεδιασμός σωλήνων νερού σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα, όμορφο σχεδιασμό, με υποστήριξη των επιδόσεων του νερού, χρήση εθνικών προτύπων φλάντζας, με το πρότυπο σύστημα αγωγών που υποστηρίζει.

7. Οι σύνδεσμοι και ο άξονας με συμπαγή και με παρεμβολή, έτσι ώστε το σύστημα άξονα σε ένα, ομοαξονικό υψηλό, χωρίς μαλακό άξονα φαινόμενο.

8. Θήκη άρθρωσης για τον διαχωρισμό του μέσου και του υγρού λίπανσης, με την προστασία του άξονα από τη λειτουργία της διάβρωσης.

9. Οδηγός ρουλεμάν με διάφορα υλικά διαθέσιμα για τους χρήστες (ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τα διαφορετικά μέσα και τις απαιτήσεις του).

10. Ο περιστροφέας και ο εκτροπέας είναι σχεδιασμένοι και κατασκευασμένοι σύμφωνα με το βελτιστοποιημένο υδραυλικό μοντέλο

11. Το στόμα εισπνοής κέρατος με πρέζα, με εκτροπή και εξάλειψη της λειτουργίας των δονήσεων υγρού, συμβάλλει στην αποτελεσματική εισπνοή και άντληση ρευστού.