Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Επαγγελματικά σημεία συντήρησης του κινητήρα σόγιας
- Oct 16, 2017 -

Εμπορικά σημεία συντήρησης κινητήρα σόγιας:
1. Όταν το φλιτζάνι είναι ελεύθερο ή η στάθμη του νερού είναι πολύ χαμηλή, ο κινητήρας και ο σωλήνας θέρμανσης δεν λειτουργούν, όχι το σφάλμα, το νερό τοποθετείται κοντά στη γραμμή στάθμης νερού είναι καλύτερο.
2. Το τρίψιμο μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο νερό, καθαρή βούρτσα καθαρίζοντας το κάτω μέρος της μύτης που συνδέεται με το γάλα, μην απορροφούν τη μύτη στο νερό ή το νερό ξεπλύνετε το πρώτο μισό της μύτης.
3. Το εμπορικό προϊόν Soymilk που τοποθετείται στον εσωτερικό εξαερισμό και σε ξηρό μέρος, δεν πρέπει να εκτίθεται απευθείας στο ηλιακό φως, έτσι ώστε να μην εξασθενίζει τα πλαστικά μέρη.
4. Ο εμπορικός κινητήρας Soyilk πρέπει να τοποθετηθεί στην επιφάνεια της πλατφόρμας, έτσι ώστε να μην γείρει το μηχάνημα για να αυξήσει τις δόσεις.
5. Μετά τη χρήση του βύσματος πρέπει να αφαιρεθεί από την πρίζα πριν από τον καθαρισμό. Όταν η επιφάνεια του κελύφους είναι βρώμικη, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να το σκουπίσετε. σκόνη σοβαρή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρισμό απορρυπαντικών.
6. Καθαρισμός κάδου, μετά από κάθε χρήση, η θερμοκρασία έπεσε στο βαρέλι δεν είναι ζεστό ή κρύο νερό για ταχεία ψύξη μετά. Για να χαλαρώσετε δεξιόστροφα, αφαιρέστε το διαχωριστή του πολτού, στραγγισμένο μετά από τα υπολείμματα πολτού, με νερό, βούρτσα καθαρίστε απαλά την επιφάνεια των ινών σόγιας.