Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Ο κινητήρας αντλίας μεγάλου μήκους λειτουργεί
- Oct 16, 2017 -

Ο κινητήρας αντλίας μεγάλου μήκους λειτουργεί:
Ο μακρύς άξονας του κινητήρα της αντλίας κινεί την πτερωτή μέσω του άξονα για να περιστραφεί, το ρευστό μέσω της πτερωτής για να πάρει ενέργεια, την κατεύθυνση της αλλαγής του εκτροπέα, κατά μήκος του εσωτερικού σωλήνα και του εξωτερικού σωλήνα μεταξύ του διαύλου ροής, Αγκώνας εξόδου, Σπρώξτε προς τα έξω στην οριζόντια κατεύθυνση. Η κατακόρυφη αντλία άξονα είναι συνδεδεμένη στο σύστημα σωλήνων εξόδου μέσω του αγωγού εξόδου και στερεώνεται από τη βάση και τη βάση. Ορισμένα από τα ρουλεμάν ολίσθησης με καουτσούκ στο περιστρεφόμενο τμήμα σώματος, όπου το νερό λίπανσης που εισέρχεται από τη θύρα έγχυσης στην πλευρά του κιβωτίου γεμίσματος, ρέει συνεχώς κατά μήκος της διαδρομής ροής μεταξύ του εσωτερικού σωλήνα και του άξονα. Αυτή είναι η κατακόρυφη κατακόρυφη αντλία μακριών αξόνων στο υγρό κάτω από τη μακροπρόθεσμη εργασία του κλειδιού.
Λειτουργίες κινητήρα αντλίας μεγάλου μήκους:
1, με το υδραυλικό λογισμικό σχεδιασμού για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού, την ανώτερη απόδοση και την πλήρη προσοχή στην πτερωτή, οδηγό πτερυγίων των ιδιοτήτων αντι-τριβής, έτσι ώστε η πτερωτή, το φύλλο οδηγού και άλλα μέρη της ζωής να βελτιώνονται σημαντικά. το προϊόν λειτουργεί ομαλά, ασφαλές και αξιόπιστο, ενεργειακά αποδοτικό.
2, ισορροπία τρύπας ισορροπίας οπών ισορροπίας με αξονική δύναμη, εμπρόσθιο και οπίσθιο κάλυμμα του πτερυγίου, εξοπλισμένο με αντικαταστάσιμο δακτύλιο στεγανοποίησης, για την προστασία του πτερυγίου και του οδηγού του πτερυγίου.
3, τα μέρη του ρότορα αντλίας μεγάλου μήκους περιλαμβάνουν τον πτερυγιοφόρο άξονα, τον άξονα του στροφείου, τον μεσαίο άξονα, τον άξονα, τη ζεύξη, τη ρύθμιση του περικοχλίου και άλλων εξαρτημάτων.