Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Προφυλάξεις εγκατάστασης κινητήρα μίξερ
- Oct 16, 2017 -

Ο μίκτης έχει μια απλή δομή, αλλά δεν μπορεί να ληφθεί ελαφρά όταν εγκατασταθεί. Η εγκατάσταση θα πρέπει να δώσει προσοχή στα εξής:
(1) ο πρώτος μίξερ θα πρέπει να εγκατασταθεί σε ειδική βάση σκυροδέματος. Στην εγκατάσταση, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε το επίπεδο για να βεβαιωθείτε ότι ο μίξερ μπορεί να λειτουργεί ομαλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός από το μηχάνημα για να αφήσει αρκετό χώρο για λειτουργία και συντήρηση, αλλά και σε άλλο σχετικό εξοπλισμό για να αφήσει αρκετή απόσταση, δεν μπορεί επηρεάζουν τη λειτουργία και τη συντήρηση άλλου εξοπλισμού
(2) Εγκατάσταση τροχαλίας ιμάντα τραπεζοειδούς. Τυποποιημένες απαιτήσεις: εγκατεστημένος τροχός τραπεζοειδούς ιμάντα, το πλάτος του τροχού της σχετικής μετατόπισης του επιπέδου δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο από την κεντρική απόσταση των 2/1000. άξονα παραλληλισμού όχι περισσότερο από 6/1000. Ως εκ τούτου, στην εγκατάσταση πρέπει να ελέγξετε αυτό το αίτημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χάρακα ή τραβήξτε γραμμή για να ελέγξετε το μέγεθος του σχήματος V τροχαλία σχετική μετατόπιση του άκρου της όψης, εάν είναι απαραίτητο, μετακινήστε την τροχιά του κινητήρα, έτσι ώστε η ακραία επιφάνεια τροχαλίας σχήματος V στο ίδιο επίπεδο. V ζώνη έχουν επίσης την κατάλληλη αρχική έλξη, γενικά στη μέση με τον αντίχειρα μπορεί να πιέσει ένα πάχος της ζώνης μπορεί να είναι.