Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Βούρτσα γυαλίσματος κινητήρα χαρακτηριστικά
- Oct 16, 2017 -

Τρίφτης μοτέρ βούρτσας είναι κατάλληλο για συχνή χρήση, εύκολο να λειτουργήσει, να εξασφαλίσει ότι μπορεί να αφαιρέσει το βαρύ χώμα, και μπορεί να πάρει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Το πλυντήριο μπορεί να μεταφέρει αποτελεσματικά τον καθαρισμό του εδάφους και εργασίες συντήρησης, την ίδια στιγμή έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.
1, υψηλή δύναμη βούρτσα μοτέρ και ειδική αναρρόφησης σχεδίαση κινητήρα, να διασφαλίσει υψηλή απόδοση και την ακραία χαμηλής χρήσης του θορύβου.
2, μια εξορθολογισμένη δεξαμενή να αποτρέπουν τη ζημιά λόγω σύγκρουσης, το μοτέρ αναρρόφησης τοποθετείται κάτω από τη δεξαμενή, και στο κέντρο της συσκευής, αποτελεσματικά τον έλεγχο του θορύβου, το μεντεσέ μέταλλο συνδέεται hatchback δεξαμενή, έτσι ώστε πιο εύκολα, ενώ εργασίες συντήρησης εύκολο για τον καθαρισμό της δεξαμενής.
3, με μια φιλική διεπαφή σχεδιασμό, έτσι ώστε ο εξοπλισμός πλύσης είναι πολύ εύκολο να λειτουργήσει. Η θέση του τιμονιού είναι ρυθμιζόμενο.
4,36 βολτ συστημάτων ισχύος, 24 βολτ από ό, τι το σύστημα ενέργειας για τη βελτίωση της δύναμης του 50%, να διασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας παράλληλα το διακόπτη εξοπλισμό, μοτέρ και άλλα βασικά στοιχεία της φυσιολογικής φθοράς, παράταση της ζωής της μηχανής. Σχέδιο κιβωτίων μεγάλη μπαταρία, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μια μεγαλύτερη μπαταρία όπως απαιτείται.
5, η συσκευή χρησιμοποιεί διπλό δίσκο σχεδιασμός, εγκατάσταση πλάκα βούρτσα, εργασίες κατεδάφισης, χωρίς εργαλεία, μπορείτε να ολοκληρώσετε εύκολα.