Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο
Μέθοδος επιλογής του κινητήρα αποχυμωτή
- Oct 16, 2017 -

Μέθοδος αγοράς αποχυμωτή
1. Υλικό: προτιμώμενος ανοξείδωτος χάλυβας ποιότητας 304, ανθεκτικός στη διάβρωση, εύκολος καθαρισμός. Ο πλαστικός και ο ανοξείδωτος χάλυβας μπορεί να απορροφηθεί από το σίδερο, ο χυμός φρούτων είναι εύκολος οξειδώνοντας, είναι εύκολος ο φλοιός χυμών φρούτων, η σκουριά και τα βακτήρια.
2. Ισχύς: προτιμώμενος αποχυμωτής υψηλής ισχύος, συνιστάται η χρήση ισχύος 800W και άνω, όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς, τόσο πιο γρήγορη είναι η ταχύτητα, τόσο υψηλότερη είναι η ταχύτητα του χυμού και μεγαλύτερη από 26.000 σ.α.λ. ταχύτητα του αποχυμωτή, μεμβράνη φρουτοκυττάρων, περισσότερη διατροφή, καλύτερη γεύση.
3. καθαρό σχέδιο μαχαιριών: το δίχτυ μαχαιριών είναι εύκολο να φορέσει τα μέρη, η σημερινή βιομηχανία οικιακών συσκευών έχει εισαγάγει ένα τιτάνιο επικαλυμμένο με ένα δίχτυ με μαχαίρι, να βελτιώσει σημαντικά τη σκληρότητα και τη διάρκεια ζωής του μαχαιριού δίχτυ. Η διάμετρος του πλέγματος μαχαιριών είναι επίσης ένας σημαντικός δείκτης, η διάμετρος του δικτύου μαχαιριών μπορεί να συνεχίσει να διατηρεί το ρυθμό χυμού, η διάμετρος του μαχαιριού καθαρίσματος εύκολο να μπλοκάρει το χυμό, δεν μπορεί να είναι διαρκής χυμός.
Αγορά χυμώδη μηχανή Σημείωση:
1, το κατακόρυφο πλαίσιο στον κεντρικό υπολογιστή, κατέβασε, συναρμολογήθηκε στη θέση του.
2, το κάτω μέρος της ζουμερό μηχάνημα στο κάτω μέρος του τροχού του κινητήρα πατήστε προς τα κάτω, τα χέρια του να είναι ομοιόμορφη, για να επιβεβαιώσετε την πίεση στη θέση του, μερικές φορές για να δούμε αν η περιστροφή στο ράφι.
3, στο επάνω κάλυμμα και στηρίξτε την πόρπη ασφαλείας. (Πόρπη η πόρπη, παρακαλώ πόρπη το πάνω μέρος της πόρπης, και στη συνέχεια κάτω από την πίεση, μπορείτε να λυγίσει στη θέση του. Κατεβάστε το ακριβώς το αντίθετο, ανοίξτε το κάτω μέρος της πόρπης, μπορείτε να ανοίξετε την πόρπη ασφαλείας).
4, προσπαθήστε να μηχάνημα, για να δείτε αν η εργασία είναι κανονική, όπως ο θόρυβος ή οι κραδασμοί είναι πολύ μεγάλες, μπορεί να επαναφορτωθεί, ο χυμός θα είναι μια άλλη θέση σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Ένα ζευγάρι: Πλεονεκτήματα του εμπορικού σόγιας

Επόμενη: Όχι