Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Μπορεί η φθορά του αυχένα του κινητήρα να επισκευαστεί;
- Nov 11, 2017 -

Το σπάσιμο του αυχένα του κινητήρα μπορεί να επισκευαστεί, αν έχετε αυτή την βολική τεχνολογία συγκόλλησης μπορεί να επισκευάσει τον εαυτό σας, αλλά υπό κανονικές συνθήκες, συστήστε εξειδικευμένο προσωπικό για να σας βοηθήσει να επιδιορθώσετε, πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στα ζητήματα της συγκόλλησης των φρεζαρίσματος, σε εσένα

Η θραύση του αυχένα στον κινητήρα μπορεί να αποκατασταθεί θεωρητικά και η θερμική επεξεργασία συγκόλλησης και μετά συγκόλληση είναι οι σημαντικοί κρίκοι σε ολόκληρη τη διαδικασία επισκευής. Πριν από τη συγκόλληση πρέπει να καθαρίσετε προσεκτικά τον αρχικό άξονα και την κεφαλή του άξονα επεξεργασίας, απομακρύνετε αυστηρά όλες τις ακαθαρσίες όπως το πετρέλαιο που παράγει αέριο υδρογόνο.

Η συγκόλληση μπορεί να επιλέξει 857 ράβδο συγκόλλησης, η διάμετρος είναι 3.2, συγκόλληση πριν συγκόλληση ηλεκτρόδιο στην ξήρανση πηγή θερμότητας 2h, με τη χρήση, αφαιρέστε το νερό στο ηλεκτρόδιο. Στον ηλεκτρικό συγκολλητή συνεχούς ρεύματος, αφαιρέστε πρώτα τον άξονα του στροφέα του κινητήρα και την προεπεξεργασία του άξονα του κινητήρα 300 ° C πάνω στο υποστήριγμα κυλίνδρων, ξεκινήστε το συμμετρικό, κλιμακωτό πάρκο συγκόλλησης και την αυλάκωση U με στρώση.

Η τρέχουσα τιμή της συγκόλλησης μπορεί να είναι 90 ~ 100, αργή συγκόλληση για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση του άξονα του ρότορα. Αμέσως μετά τη συγκόλληση με τη θέση συγκόλλησης θερμαντήρα αερίου 100 ~ 120 mm μέσα στην περιοχή, ενώ η συνεχής περιστροφή του άξονα του ρότορα, έτσι ώστε ομοιόμορφη θέρμανση, να αποφευχθεί η παραμόρφωση. Όταν η θερμοκρασία θέρμανσης φτάσει τους 500 ~ 600 μοίρες, κρατώντας το 1H, κρέμεται στο φούρνο στους 300 βαθμούς, μαζί με την ψύξη σε θερμοκρασία δωματίου.