Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Ταξινόμηση των παλαιών μοτέρ σκούτερ
- Oct 16, 2017 -

Μοτέρ έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις ζωές μας, οι περισσότεροι από τους ηλικιωμένους σκούτερ είναι η εφαρμογή του κινητήρα, απαιτεί επίσης την υποστήριξη του κινητήρα, τότε σήμερα να εισαγάγει το παλιό σκούτερ κινητήρα, οπότε καταλαβαίνετε επίσης το παλιό σκούτερ, ποιο είναι το μοτέρ.

Ηλικιωμένοι ηλεκτρικά αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται συνήθως μοτέρ είναι γενικά DC κινητήρα, σύμφωνα με την έχουν, κανένας μόνιμος μαγνήτης ταξινόμηση, χωρίζονται σε μοτέρ μόνιμου μαγνήτη και σειρά κινητήρα δύο κατηγορίες. Το τμήμα του κινητήρα ονομάζεται το στροφείο, και το μέρος που δεν περιστρέφεται ονομάζεται στάτη. Μόνιμος μαγνήτης μηχανών στροφέας ή στάτης έχει έναν μόνιμο μαγνήτη, και το άλλο είναι το πακέτο συρμάτων εμαγιέ σύρμα πληγή? σειρά κινητήρα ρότορα και στάτορα είναι πακέτο εμαγιέ σύρμα πληγή. Η ίδια δύναμη του κινητήρα, κινητήρα μόνιμου μαγνήτη από την ισχύ του κινητήρα συμβολοσειρά. Κινητήρας μόνιμου μαγνήτη φοβάται υψηλής θερμοκρασίας, κακή ποιότητα των 110 βαθμοί θα να απομαγνητιστεί, καλής ποιότητας μπορεί να είναι 140 μοίρες θα εμφανιστεί απομαγνήτιση φαινόμενο? και κινητήρα συμβολοσειρά δεν έχει έναν μόνιμο μαγνήτη, δεν υπάρχει υψηλή θερμοκρασία και απομαγνήτιση πρόβλημα.

Αγορά πωλήσεις των ηλικιωμένων σκούτερ, η ισχύς μοτέρ είναι γενικά 400 Watt-900 watts, τη γενική χρήση του κινητήρα, κινητήρα συμβολοσειρά συμβολοσειρά είναι ένα μοτέρ βούρτσας. Τρεις γύρους του ταξιδιού γύρω από 300 της γραμμής, τη γενική χρήση των μοτέρ μόνιμου μαγνήτη. Ηλικιωμένοι ηλεκτρικό ποδήλατο μοτέρ είναι γενικά 180 watts έως 250 Watt.