Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
LC Ενέργειας κινητήρα αντλίας κατακόρυφου άξονα χρήσης ενέργειας του οκτακόκλου
- Oct 16, 2017 -

LC κάθετη ενέργεια κινητήρα αντλίας σε μεγάλο μήκος, ο καθένας εκτιμά ότι δεν μπορεί παρά να σκεφτεί αυτά τα συστήματα ελέγχου, μέσω αποτελεσματικού ελέγχου για να εξοικονομήσει την κατανάλωση ενέργειας από τον κατακόρυφο κινητήρα της αντλίας LC. Σήμερα σας διδάσκουμε να χρησιμοποιείτε το LC κάθετο αξονικό μοτέρ αντλιών μακρινών αξόνων εξοικονομώντας ενέργεια οκτώ πραξικόπημα

1, στο μέτρο του δυνατού να συντομεύσει τον αγωγό.

2, μην το "αντιπυραυλικό πιστόλι" από τον σωλήνα νερού. Επειδή αυτός ο σωλήνας εξόδου για την αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας. Ταυτόχρονα, για να καταστεί η κατακόρυφη πόρτα της αντλίας με μακρύ άξονα στραμμένη προς την πισίνα.

3, προσπαθήστε να αυξήσετε τη διάμετρο του σωλήνα εξόδου.

4, εγκαίρως για να καθαρίσετε το βύσμα εντός του αγωγού. Οι ξένες ύλες στον αγωγό εισαγωγής, το στροφείο ή το κανάλι ροής της δεξαμενής εκτροπής, θα μειώσουν την ποσότητα του νερού.

5, στο μέτρο του δυνατού τη χρήση της άμεσης μετάδοσης ζεύξης, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η άμεση μετάδοση ζεύξης από την οδήγηση ιμάντα υψηλής απόδοσης.

6, για να εξασφαλίσετε την προϋπόθεση του καθαρού νερού, μπορείτε να αφαιρέσετε το φίλτρο.

7, σε κατακόρυφα τμήματα κινητήρα αντλίας μακριών αξόνων LC ελέγξτε προσεκτικά για να αποτρέψετε την αντλία στον αέρα. Αν η αντλία βρίσκεται στον αέρα, το νερό θα μειωθεί σημαντικά.

8, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον κινητήρα χωρίς τον πετρελαιοκινητήρα ή βενζινοκινητήρα, υπό όρους χρήση τριφασικού ασύγχρονου κινητήρα χωρίς μονοφασικό ασύγχρονο κινητήρα.