Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Οδηγίες συντήρησης για τον κινητήρα σάρωσης
- Oct 16, 2017 -

Συντήρηση κινητήρα σάρωσης Σημείωση:

1, περισσότερη βροχή το καλοκαίρι, όταν υπάρχει κακή αποστράγγιση ή βαθιά τμήματα νερού, προσπαθήστε να μην σκουπίσετε το σκούπισμα του αυτοκινήτου, έτσι ώστε η φούσκα που προκαλείται από βραχυκύκλωμα και άλλα προβλήματα.

2, όταν η γεννήτρια σκούπισμα γεννήτριας σκούπισμα, μπορείτε να βοηθήσετε τη γεννήτρια στις εγκαταστάσεις παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ένα σύστημα εφεδρικής μπαταρίας για την επόμενη χρήση.

3, σκούπισμα κινητήρα κινητήρα είναι πιο φοβισμένος από την παλίρροια, αν η διείσδυση της υγρασίας είναι πολύ ευάλωτη σε ζημιές, και το καλοκαίρι είναι μια εποχή των βροχών, έτσι και η συντήρηση του συστήματος φόρτισης για να εξασφαλίσει ότι τα οχήματα σαρωτή σε κανονική λειτουργία.

4, για να ελέγχετε τακτικά το σύστημα φόρτισης του αυτοκινήτου για να ελέγξετε αν ο ηλεκτρολύτης βρίσκεται εντός της κανονικής περιοχής, συχνά στον ηλεκτρολύτη γεμάτο με απεσταγμένο νερό, γεμίζοντας το στόμιο του ματιού αερισμού χωρίς να παρεμποδίζεται, διαφορετικά θα οδηγήσει στη σάρωση της μπαταρίας μέσα στο πίεση της μπαταρίας Η έκρηξη του κελύφους του πρεσβευτή.