Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Μεταλλοτεχνίας άξονα του κινητήρα πρέπει να καταλάβει τι;
- Mar 07, 2018 -

Για τοάξονα του μοτέρμεταποίηση, τις απαιτήσεις για να προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επιφάνεια τελειώστε λόγους, κυρίως προκειμένου να βελτιωθεί η επίδραση της επεξεργασίας, καθώς και η αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας. Επιπλέον, αυτό είναι επίσης ευεργετική για τον άξονα του κινητήρα, τις μεθόδους ειδική επεξεργασία, κυρίως δεδομένων επεξεργασία, στίλβωση, βαφή και ούτω καθεξής.


Άξονα του μοτέρ μηχανική κατεργασία, με κινητήρα άκρα άξονα της τρύπας, η συνολική επεξεργασία είναι πολύ σημαντική. Το τυπικό όνομα πρέπει να είναι μια κορυφαία τρύπα ή μια τρύπα στη διαδικασία. Ο ειδικός του ρόλος είναι να χρησιμοποιηθεί σε φινίρισμα τοποθέτησης, ή τον περιορισμό της θέσης του κινητήρα στον τροχό, και κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση διαδικασία όταν με σπείρωμα τρύπα για να χρησιμοποιήσετε.

 

Επεξεργασία άξονα του μοτέρ, αν θέλετε να κάνετε μέσα από την πλευρά του άξονα του κινητήρα, ενώ γυρίζοντας την αξονική εκ των προτέρων και υποχώρηση, η συγκεκριμένη προσέγγιση είναι: γρανάζι άξονα του κινητήρα, και στη συνέχεια το εργαλείο μανίκι γρανάζι, γρανάζι δίσκο σε δίσκο της περιστροφής του κοχλία. Την ίδια στιγμή, βιδώστε το παξιμάδι βίδας, και το καρύδι είναι σταθερή στην πλάκα κάτω. Μετά από αυτό, μέσα από την περιστροφή του κοχλία, μπορείτε να επιτύχετε.

 

Άξονα μεταλλοτεχνίας, επισκευής φθορά άξονα του κινητήρα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση συγκεκριμένων μεθόδων;

Για τον άξονα του κινητήρα επεξεργασία, για επισκευή φθοράς του άξονα του μοτέρ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιμετάλλωση αυτόν τον τρόπο, κυρίως για βούρτσα επιμετάλλωση, και στη συνέχεια λείανσης. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκόλλησης επισκευή, και στη συνέχεια μεταβείτε το άγχος μετά τη συγκόλληση επεξεργασία, μπορεί να είναι.