Σπίτι > Νέα > Περιεχόμενο
Χαρακτηριστικά απόδοσης μοτέρ βούρτσας σε σκουπίζοντας μηχανή
- Oct 16, 2017 -

Σκουπίζοντας μηχανή πλευρική βούρτσα χαρακτηριστικά κινητήρα απόδοσης:

1, μέσα από το σκουπίζοντας μηχανή άκρη βούρτσα υψηλής ταχύτητας περιστροφής μηχανών, το σχηματισμό ενός κενού υποδοχής, η χρήση του αποτέλεσμα υψηλής ταχύτητας αέρα από τη θύρα αναρρόφησης στα σκουπίδια. Αυτή τη στιγμή την ταχύτητα του αέρα ροή έως 240 ανά ώρα, οι ψείρες και άλλα παράσιτα στον ξενιστή εντός, λόγω της υψηλής ταχύτητας σύγκρουσης σκόνη τοιχώματος σωλήνα και πέθανε.

2, εισπνοή σκουπίζοντας μηχανή απόβλητα, είχε συσσωρευτεί στην τσάντα μηχανής, το φίλτρο έχει καθαρό αέρα, τότε η πλευρά του ψύξης κινητήρα, απαλλάχθηκε σκουπίζοντας μηχανή.

3, σκουπίζοντας μηχανή μοτέρ βούρτσας πλευρά είναι σαρωτικές μηχανή καρδιά, η απόδοσή του είναι καλό ή κακό, μπορεί να επηρεάσει άμεσα την αξιοπιστία του σκουπίζοντας μηχανή. Επιπλέον, σκουπίζοντας μηχανή χρησιμοποιείται από τον κινητήρα, γυρίστε κάθε λεπτό περιστροφής των 20.000 έως 40.000. Και όπως τον ανεμιστήρα του κινητήρα, την ταχύτητα του 1800 περίπου ~ 3600 στροφές ανά λεπτό, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί σκουπίζοντας μηχανή ταχύτητα μοτέρ βούρτσας είναι πόσο ψηλά.

4, η σωστή απόδοση του σκουπίζοντας μηχανή πινέλου αλείφουμε κινητική απόδοση μονάδας, όχι η ισχύς εισόδου (ισχύς ή ένταση), αλλά η ισχύς εξόδου (αναρρόφηση).

5, δύναμης αναρρόφησης, ανάλογα με το αποτέλεσμα του ανέμου και κενό δύναμης μαζί, αλλά οι δύο αυτοί παράγοντες έχουν τα αντίθετα χαρακτηριστικά. Με άλλα λόγια, όταν η αιολική ενέργεια είναι αδύναμη, το κενό είναι ισχυρή όταν ο αέρας γίνεται μικρότερο. Η μέγιστη τιμή του αθροίσματος των δύο, δηλαδή, η σαρωτική δύναμη του σκουπίζοντας μηχανή, η εισπνοή δύναμη εκφράζεται σε Watt (W). Ο ορισμός αυτός είναι ένα διεθνές πρότυπο για την απόδοση του σκουπίζοντας μηχανές, όπως ορίζεται από το διεθνή οργανισμό τυποποίησης (ISO) και είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο.